Er zijn verschillende mogelijkheden wat treden betreft zoals eiken, beuken, kersen, noten, merbau, wenge, elzen, bamboe en nog vele andere soorten. Deze overzettreden bestaan uit écht massief houten traptreden van maar liefst 40mm dik. Het is ook mogelijk om de nieuwe treden te vergrootten tot aan de muur, dit voor een heel ander uiterlijk van de trap!

Kleuren

De houten overzettreden kunnen worden ingekleurd door middel van speciale olie. Het hout kan hierdoor iedere gewenste tint aannemen.

Of u nu kiest voor een moderne uitstraling van uw trap, een klassieke sfeer of voor een bontgekleurde speelsheid van felgekleurde treden. Met een ruime keuze uit tal van kleuren en houtsoorten is er ongetwijfeld voor ieder wat wils. Ook is het mogelijk om de trede op kleur of blank af te lakken.

Behalve de trede te vervangen en te behandelen is het ook mogelijk om de hele trap (stalen constructie) te voorzien van een nieuwe frisse kleur zodat ook deze weer helemaal tot leven komt.

Veiligheid

De veiligheid van uw trap is erg belangrijk. Wij zorgen er dan ook voor dat de trap blijft voldoen aan het bouwbesluit (een veiligheids richtlijn). Verder is er de mogelijkheid om in de houten overzettreden een rubberen antislipstrip aan te brengen. Deze antislipstrip zorgt ervoor dat u ten alle tijden grip heeft en de trap veilig op en af kunt. De antislipstrips zijn beschikbaar in de kleuren zwart, wit, bruin, grijs en aluminium look. Wij komen graag en geheel vrijblijvend bij u langs om u te adviseren over de mogelijkheden. En een veiligheid check te doen.

Behalve het vervangen van de treden is het bij ons ook mogelijk om de bestaande trede helemaal op te knappen. Dit hangt natuurlijk af van de staat waarin de treden verkeren, het soort hout en uiteraard wordt overwogen of dit wel goedkoper is dan nieuwe treden te plaatsen.

Kortom: bij ons kunt u alle kanten op met uw trap…

Laat uw trap weer een mooi en veilig geheel worden met de rest van uw interieur!